Кабмін затвердив нового голову Тернопільської ОДА

Читать на русском
Уряд проголосував за призначення Володимира Труша новим головою Тернопільської обласної державної адміністрації.

Уряд проголосував за призначення Володимира Труша новим головою Тернопільської ОДА.

Голосування за обрання нового голови Тернопільської обласної державної адміністрації відбулося під час засідання уряду.   «Окремим файлом, це питання проект розпорядження указу президента про звільнення Труша Володимира Любомировича з посади голови Рогатинської держадміністрації Івано-Франківської області у зв'язку з переходом на іншу роботу і рішення проекту указу президента України про призначення Труша головою Тернопільської ОДА. Труш зараз знаходиться в Офісі президента», - сказав голова уряду Денис Шмигаль.

Він зазначив, що мав з ним розмову, співбесіду, тому попросив членів уряду підтримати цю кандидатуру.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський звільнив Ігоря Сопеля з посади голови Тернопільської обласної державної адміністрації.

Як повідомлялося, президент Зеленський прийняв відставку Сопеля ще 22 лютого, однак офіційний указ було опубліковано лише сьогодні, 18 березня.

Президент прийняв заяву Ігоря Сопеля про відставку із обійманої посади за власним бажанням у зв'язку із ситуацією, що виникла в Тернопільській області через евакуацію з Китаю громадян України, і незадовільну роботу облдержадміністрації щодо інформування населення про епідеміологічну безпеку.

Нагадаємо, 31 жовтня 2019 року підприємець Ігор Сопель був призначений головою Тернопільської ОДА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: