Обвалення готелю в Китаї: жертв побільшало

Читать на русском
Кількість загиблих при обвалі карантинного готелю в китайському місті Цюаньчжоу продовжує зростати. Під уламками можуть перебувати ще 10 осіб.

Число загиблих при обвалі карантинного готелю в китайському місті Цюаньчжоу збільшилося до двадцяти чоловік. Ще десять людей не знайдені.

Про це повідомили на пресконференції, що відбулася у вівторок вранці в Пекіні, пише видання «Сіньхуа».

Як повідомляється, станом на ранок 10 березня з-під уламків будівлі готелю вдалося дістати 61 людину. Серед них – 20 загиблих. Ще 41 людина зазнала травм різного ступеня тяжкості.

Обвалення готелю в Китаї: кількість жертв збільшиласяВ результаті обвалення карантинного центру в Китаї загинули не менше 10 осіб. Ще понад 20 - шукають під завалами.

На місці триває інтенсивна пошуково-рятувальна операція, оскільки під уламками ще можуть перебувати 10 осіб.

Увечері 9 березня рятувальники дістали живими з-під завалів жінку з маленькою дитиною. Вони провели під уламками 52 години.

Серед причин обвалення готелю Сіньцзя називають серйозні порушення техніки безпеки і недбалість. У мить трагедії в будинку йшов ремонт. Власник готелю затриманий, ведеться розслідування.

Нагадаємо, шестиповерховий готель на сході Китаю, який використовували як карантинний центр для тих, хто контактував із зараженими коронавірусом, завалився 7 березня.

Раніше було відомо про десять жертв, тіла яких дістали з-під завалів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: