У шпиталізованої в Чернівцях жінки не виявили коронаровірус

Читать на русском
У двох мешканців Чернівецької області, які приїхали з Італії та яких шпиталізували  з пневмонією, не виявили коронавірус.

У двох мешканців Чернівецької області, які приїхали з Італії та яких шпиталізували з пневмонією, не виявили коронавірус.

«Радий повідомити буковинцям, що всі 4 аналізи проведені за офіційними алгоритмами із дотриманням всіх вимог дали негативний результат щодо підозри на інфекцію коронавірусу», - написав у Facebook голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

Нагадаємо, 25 лютого в інфекційне відділення обласної лікарні у Чернівцях шпиталізували жінку, яка нещодавно повернулася з Італії.

26 лютого до тієї ж лікарні забрали другу людину з пневмонією, яка повернулася з Італії та могла контактувати з хворими на коронавірус.

Раніше головний санлікар України Віктор Ляшко заявив, що в Україні немає жодного зафіксованого випадку COVID-19. Але в 5 українців закордоном його виявили. Це 4 членів екіпажу лайнера Diamond Princess і 1 українка в Італії.

Також секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що новий тип коронавірусу Україну швидше за все не обійде.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: