У РФ прокоментували інформацію про зустріч голів МЗС Нормандського формату

Читать на русском
Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що Росія не отримувала жодної інформації про плани проведення зустрічі голів МЗС нормандської четвірки за місяць до саміту.

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що Росія не отримувала жодної інформації про плани проведення зустрічі голів МЗС «нормандської четвірки» за місяць до саміту.

Про це він сказав у середу за підсумками переговорів із главою МЗС Албанії Еді Рамою, пише ТАСС.

«Я не чув, крім як від вас, що планується за місяць зустріч міністрів Нормандського формату», – сказав глава МЗС РФ, відповідаючи на відповідне запитання журналістів.

«Щодо зустрічей міністрів Нормандського формату ми чуємо дуже багато оголошень. І щодо України, і щодо сирійських справ оголошуються дати, рівень. Для нас це, відверто кажучи, новина», – додав глава МЗС РФ.

Раніше глава МЗС України Вадим Пристайко заявив, що країни «нормандської четвірки» планують провести зустріч на рівні міністрів закордонних справ за місяць до саміту.

Нагадаємо, очільник МЗС Пристайко заявляв, що наступний процес обміну полоненими між Україною і Росією буде проходити за принципом «усіх на всіх».

За його словами, під час наступного обміну полоненими Москва поверне близько 200 українських громадян.

Як відомо, сьогодні на форумі «Age of Crimea» Зеленський пообіцяв зробити все, щоб над Кримом підняли український прапор.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: