Карта ООС: ситуація на сході України на 25 лютого

Читать на русском

Протягом 24 лютого нашими мужніми захисниками – підрозділами Об’єднаних сил – зафіксовано 5 прицільних обстрілів із боку російсько-окупаційних військ. При цьому окупанти продовжують застосовувати на лінії бойового зіткнення калібри озброєння, що заборонені до застосування Мінськими угодами.

З 06:40 ранку по оборонцях Новотошківського ворог випустив близько 10 мін калібру 120 мм. Обстріл вівся з напрямку від окупованого села Березівське.

З близько 13:00 протягом пів години противник вів щільний обстріл від Олександрівки з ручних протитанкових гранатометів та стрілецького озброєння по наших захисниках Мар’їнки.

Після 15:00 з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї окупанти цілили по позиціях Об’єднаних сил у районі н.п. Піски.

З 16:00 понад годину з напрямку від Шахти 6-7 окупованої Горлівки ворог вів вогонь з міномету калібру 82 мм, гранатометів та великокаліберних кулеметів по наших воїнах поблизу н.п. Шуми.

Ввечері, після 22:00, від н.п. Пікузи окупанти протягом 25 хвилин випустили по наших оборонцях Талаківки 10 мін калібру 82 мм, та вели щільний обстріл з ручних протитанкових гранатометів та стрілецького озброєння.

Адекватним вогнем у відповідь підрозділи Об’єднаних сил примушували окупантів до подальшого дотримання режиму тиші. Українські воїни продовжують при цьому неухильно дотримуватися Мінських угод та застосовують у відповідь винятково легке піхотне озброєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: