Зведення штабу ООС: 4 обстріли, втрат немає

Читать на русском
З початку поточної доби, 24 лютого, в районі проведення операції ООС збройні формування РФ чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

З початку поточної доби, 24 лютого, в районі проведення операції ООС збройні формування РФ чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 лютогоСитуація на сході країни станом на 24 лютого 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстріляв українські позиції з заборонених мінськими домовленостями міномету калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Два обстріли були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, а саме поблизу Мар'їнки і неподалік Пєсків. Ще два обстріли були здійснені в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ - поруч з Новотошківським і в районі населеного пункту Шуми.

«Сьогодні, 24 лютого, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, КПВВ на Донбасі перейдуть на весняний графік роботи.

Також відзначимо, ОБСЄ зафіксувала збільшення кількості вибухів на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: