Масове отруєння студентів у Тернопільській області розслідує поліція

Читать на русском
У Тернопільській області сталося масове отруєння в коледжі. Близько 30 осіб звернулися до лікарів зі скаргами на нудоту і діарею. Поліція розпочала перевірку.

У Тернопільській області 27 студентів з одного коледжу потрапили до лікарні з харчовим отруєнням.

Про це повідомили в секторі комунікацій Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області.

За даними правоохоронців, молоді люди почали скаржитися на стан здоров'я в період з 18 до 19 лютого. У більшості з них проявлялася слабкість і діарея.

«У деяких неповнолітніх перші симптоми почали проявлятися ще вдень 18 лютого. У решти – до вечора. Серед шпиталізованих – дівчата і юнаки віком від 15 до 18 років», – сказано в повідомленні.

У Маріуполі отруїлися студентиУ Маріуполі отруїлися студенти з Української академії лідерства. 16 осіб шпиталізували. У постраждалих діагноз - гострий гастроентерит.

Як з'ясували в поліції, 18 лютого в їдальні коледжу обідали 153 студенти, а вечеряли – 100 дітей. Однак серед тих, хто опинився на лікарняному ліжку, були й такі, що не відвідували їдальню того дня і не вживали ніяких продуктів із загальної кухні.

Зараз у коледжі розпочалася перевірка. Фахівці обстежують кімнати, де проживають студенти, а також саму їдальню.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 325 КК (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням), додали в поліції.

Нагадаємо, у Львівській області сталося масове отруєння в готелі.

У Миколаївській області отруїлися вихованці дитячого садка.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: