Трамп анонсував скорочення штату в Білому домі

Читать на русском
Американський лідер Дональд Трамп анонсував скорочення частини працівників Білого дому. Про це він повідомив у вівторок журналістам.

Американський лідер Дональд Трамп анонсував скорочення частини працівників Білого дому.

Про це він повідомив у вівторок журналістам в Білому домі.

«Ще як, абсолютно точно», - сказав він, відповідаючи на питання про те, чи будуть нові звільнення. Трамп визнав, що був незадоволений Віндманом.

«Він повідомив дуже некоректні відомості, ви це розумієте. Варто тільки подивитися на його заяви і на ті конкретні слова, які були сказані», - підкреслив він, маючи на увазі стенограму своєї розмови з президентом України Володимиром Зеленським у липні 2019 року. «Ми з'ясуємо, що сталося», - додав Трамп.

«Ми відправили його в зовсім інше місце, і тепер військові вчинити з ним так, як захочуть. Тепер він в підпорядкуванні генерала Міллі, вітаю генерала Міллі з цим», - заявив президент.

Трамп також по суті підтвердив, що Білий дім в курсі особистості чиновника адміністрації США, який написав в 2019 році книгу про саботаж ним і його однодумцями рішень президента. Американський лідер, однак, відмовився розкривати його особистість.

«Я не хочу говорити. Але ви були б здивовані», - заявив він журналістам.

Нагадаємо, з Білого дому був звільнений співробітник Ради національної безпеки США і експерт з українських питань, Олександр Віндман, що дав свідчення на слуханнях щодо імпічменту.

Також Трамп звільнив посла США в ЄС Гордона Сондленда, на тлі свідчень у справі про імпічмент.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: