В Офісі генпрокурора стартував добір прокурорів

Читать на русском
Офіс генерального прокурора розпочав перший етап добору на 100  вакантних посад прокурорів.

Офіс генерального прокурора розпочав перший етап добору на 100 вакантних посад прокурорів.

Про це повідомляє пресслужба ОГП.

Зазначається, що процес добору є аналогічним до атестації прокурорів ГПУ для переходу в Офіс Генерального прокурора, і наразі отримано 1552 пакети документів.

«На цьому етапі кандидати, які допущені до участі у доборі, пройдуть тестування на знання законодавства. Після цього 300 осіб з найбільшою кількістю балів згідно рейтингу, але не меншою за 70, пройдуть тестування на загальні здібності. Згодом 200 кандидатів з найбільшою кількістю балів за результатами другого етапу згідно рейтингу, але не меншою за прохідний бал (буде визначений пізніше), будуть допущені до співбесід», - йдеться у повідомленні.

Зокрема по завершенню зазначеного процесу буде сформовано загальний рейтинг з близько 100 кандидатів з найбільшою кількістю балів, які успішно пройшли добір. Вони пройдуть стажування у Тренінговому центрі та Офісі Генерального прокурора, після якого буде сформовано остаточний рейтинг, відповідно до якого кандидати будуть обирати посади, оприлюднені в оголошенні про добір.

Нагадаємо, генеральний прокурор Руслан Рябошапка змінив групи прокурорів в розслідуваннях злочинів в оборонному секторі.

Також Рябошапка призначив військового прокурора Віктора Чумака своїм заступником.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: