В Європі через шторм загинули щонайменше 6 людей

Читать на русском
Шторм Кіра охопив Велику Британію і Північну Європу – повені та перебої в роботі транспорту.

Шторм «Кіра» в Європі спричинив загибель щонайменше шести людей у Чехії, Польщі, Швейцарії, Швеції, Словенії і Великій Британії.

Також, за повідомленнями, декілька людей зазнали поранень, інформує «Радіо Свобода».

Негода в Україні: знеструмлено майже 400 населених пунктівЗнеструмлено 380 населених пунктів в 11 областях - Івано-Франківська - 93, Львівська - 75, Чернігівська - 47, Полтавська - 42, Сумська - 40 Київська - 24, Черкаська - 20, Одеська - 17, Дніпропетровська - 10, Кіровоградська - 7 і Закарпатська - 5.

Шторм «Кіра» прийшов до Великої Британії та Ірландії 9 лютого, а потім почав рухатися на схід, знеструмлюючи десятки тисяч будинків по всій Європі.

Крім того, через негоду були скасовані сотні авіарейсів. Зокрема, понад 700 рейсів були скасовані в чотирьох німецьких містах: Франкфурті, Мюнхені, Дюссельдорфі й Кельні.

Шторм призвів до сильної повені в Англії і спричинив перебої в залізничному й автомобільному сполученні в кількох країнах.

Синоптичні служби повідомили про значне підвищення рівнів води на узбережжях у Данії, Норвегії, Швеції й Фінляндії.

Нагадаємо, негода в Україні знеструмила майже 400 населених пунктів.

Також у Львівській області затримувалися поїзда, бо шквальний вітер повалив дерева та пошкодив елементи залізничної інфраструктури.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: