У Таїланді знайшли успішний метод лікування коронавіруса

Читать на русском
Поєднання препаратів від ВІЛ та грипу виявилося ефективним у лікуванні коронавіруса. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я Таїланду.

Поєднання препаратів від ВІЛ та грипу виявилося ефективним у лікуванні коронавіруса.

Медик лікарні Раджавити в Бангкоку Криансак Атипорнванич лікував 71-річну пацієнтку з Китаю комбінацією препаратів проти ВІЛ і значних доз озельтамівіру, призначеного для лікування грипу, про це повідомляє CNN з посиланням на Міністерство охорони здоров'я Таїланду.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

За його словами, результат тесту змінився від позитивного до негативного протягом 48 годин. Медик додав, що останній лабораторний тест показав, що в дихальній системі пацієнтки немає сліду вірусу.

Нагадаємо, згідно з останніми даними через коронавірус захворіли 17 тис. осіб і 362 померли.

Раніше повідомлялося, що група дослідників у Гонконзі вже розробила вакцину проти китайського коронавіруса. Проте наголошується, що почати використання вакцини можна буде тільки після клінічних випробувань.

Також секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов повідомив, що в Україні розробляють власну систему для тестування на наявність в людини коронавірусу.

«Слово і Діло» розібралося, що за вірус зараз поширився в Китаї та які його симптоми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: