Коронавірус зафіксували в ще одній країні

Читать на русском
Вірус був виявлений у індійської студентки з південного штату Керала, яка проходила навчання в університеті міста Ухань.

Перший випадок зараження коронавірусом 2019 nCoV зареєстрований в Індії.

Про це в четвер повідомляє агентство Press Trust of India з посиланням на міністерство охорони здоров'я країни.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

За його даними, вірус був виявлений у індійської студентки з південного штату Керала, яка проходила навчання в університеті міста Ухань.

Агентство Ей-ен-ай, своєю чергою, зазначає, що стан хворої оцінюється як стабільний, наразі вона перебуває в карантині під наглядом лікарів.

Пресслужба індійського уряду з посиланням на дані Міністерства охорони здоров'я і сімейного благополуччя Індії підтвердила позитивний результат аналізу, що здала студентка для визначення коронавірусу.

«Пацієнт ізольований у лікарні. Стан пацієнта стабільний, за ним ретельно спостерігає (медичний персонал)», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Китаї число жертв коронавірусу зросло до 170 осіб, виявлено 7771 випадок зараження, у тому числі перший - у Тибеті.

«Слово і Діло» розібралося, що за вірус зараз поширився в Китаї та які його симптоми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: