У Вінниці школи закрили на карантин

Читать на русском
Усі вінницькі школи з четверга, 30 січня, на тиждень припиняють навчальний процес для запобігання поширенню грипу і ГРВІ, повідомляє пресслужба міськради.

З четверга, 30 січня, усі вінницькі школи на тиждень припиняють навчальний процес для запобігання поширенню грипу і ГРВІ.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

ЗМІ підрахували, скільки людей померли в Україні через грипВ Україні з початку епідеміологічного сезону внаслідок грипу померли семеро осіб. Про це сказано в сюжеті ТСН.

«Із 30 січня до 7 лютого у всіх школах Вінниці призупинено навчання. Таке рішення ухвалено і під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, оскільки в освітніх закладах зафіксовано перевищення епідеміологічного порогу захворюваності на ГРВІ і грип серед школярів», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у Вінниці спостерігається зростання захворюваності на ГРВІ і грип: за останній тиждень по медичну допомогу звернулися 2583 містян.

Медики заявляють, що зросла кількість хворих, які потребують стаціонарного лікування. Тому для запобігання епідемічному поширенню грипу і ГРВІ серед дитячого населення було схвалено рішення призупинити навчальний процес.

Навчання призупинене з 30 січня до 7 лютого. Залежно від епідситуації наступного тижня міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалюватиме рішення про відновлення навчання чи продовження карантину.

Нагадаємо, у деяких містах України також школи закрилися на карантин.

У МОЗ заявили, що Україна перейшла епідемічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: