В Одесі посилять контроль на «Сьомому кілометрі» через коронавірус

Читать на русском
Одеська облдержадміністрація ухвалила рішення посилити контроль за найбільшим ринком України - «Сьомим кілометром» через поширення коронавірусу.
Ринок «Сьомий кілометр» в Одесі

Одеська облдержадміністрація ухвалила рішення посилити контроль за найбільшим ринком України - «Сьомим кілометром» через поширення коронавірусу.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ в середу, 29 січня.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

За інформацією, на ринку створять місця тимчасової ізоляції, куди відправлятимуть людей з підозрою на зараження перед госпіталізацією. Заходи будуть посилені, оскільки на ринку працюють продавці з Китаю.

Крім того, посилений протиепідемічний режим буде запроваджений в лікувальних установах і місцях масового перебування людей - аеропортах, портах, ринках, у громадському транспорті, навчальних і культурних установах.

Крім того, виші зобов'яжуть сформувати списки студентів, які прибули з Китаю після 1 січня. Якщо серед студентів буде перевищено поріг із грипу та ГРВІ, навчальні заклади закриють на карантин.

Раніше повідомлялося, що з Китаю літаками евакуюють українців через коронавірус.

Також нагадаємо, в МОЗ надали свіжі дані щодо ситуації з коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: