Сі Цзіньпін заявив про прискорення поширення коронавірусу

Читать на русском
Темпи поширення коронавірусу в Китаї зростають. Про це заявив голова КНР Сі Цзіньпін. Китайський лідер закликав Компартію активно брати участь у вирішенні проблеми.

Темпи поширення коронавірусу в Китаї ростуть. Про це заявив голова КНР Сі Цзіньпін.

«Ми зіткнулися зі складною ситуацією», - цитує його заяву «Інтерфакс».

Китайський лідер закликав Компартію активно брати участь у вирішенні проблеми.

Раніше 25 січня стало відомо, що туристичні компанії і онлайн-агентства Китаю з 27 січня припиняють організацію групових турів через епідемію коронавірусу.

Також влада Китаю запровадила найвищий рівень реагування на НС в 25 провінціях, містах центрального підпорядкування і спеціальних адміністративних районах. У сукупності на цих територіях проживають 1,2 млрд людей.

Першою найвищий рівень оголосила провінція Хубей, де знаходиться вогнище вірусу, - місто Ухань. Пізніше про введення особливих заходів безпеки оголосили Пекін, Шанхай, Чунцин і Тяньцзінь.

Відзначається, що влада скасовує масові заходи на честь Нового року, рекомендують уникати скупчень людей, носити маски в громадських місцях.

Раніше в цей же день повідомлялося, що число випадків зараження новим типом коронавірусу 2019 nCoV в Китаї досягло 1330. За останніми даними, від хвороби загинули 41 людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: