Бойовики активно маскують танки і артилерію поблизу лінії зіткнення – розвідка

Читать на русском
Бойовики на Донбасі маскують бойові позиції танків та артилерійських систем, зокрема РСЗВ, що розташовані поблизу лінії зіткнення.

Бойовики на Донбасі маскують бойові позиції танків та артилерійських систем, зокрема РСЗВ, що розташовані поблизу лінії зіткнення.

Про це під час брифінгу повідомив представник пресцентру Міністерства оборони України Михайло Шаравара.

«За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ у авральному порядку активізувало заходи з маскування бойових позицій танків, артилерійських систем, у тому числі РСЗВ, які готові до негайного застосування та перебувають у районах поблизу лінії зіткнення на відстанях, менших за визначені, що є порушенням Мінських домовленостей про відведення важкого озброєння», - сказав Михайло Шаравара.

Він також додав, що бойовики вживають заходів з обмеження допуску громадян до окремих населених пунктів на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях.

«Підрозділи Об’єднаних сил перебувають напоготові до підступних ворожих дій у районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на сході нашої держави», - додав Михайло Шаравара.

Раніше розвідка повідомляла, що бойовики на Донбасі підвищують рівень боєготовності.

Також бойовики порушують Мінські домовленості щодо відведення важкого озброєння.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: