В Ірані ідентифікували тіло одного з пілотів

Читать на русском
Українським експертам вдалося ідентифікувати перше тіло українця, який загинув в авіакатастрофі літака Міжнародних авіаліній України (МАУ).

Українським експертам вдалося ідентифікувати перше тіло українця, який загинув в авіакатастрофі літака Міжнародних авіаліній України (МАУ).

Про це повідомляє телеканал 1+1.

Повідомляється, що вдалося ідентифікувати тіло одного з пілотів.

«На допомогу українській делегації прилетіли канадські авіаексперти. Фахівців з ДНК-аналізу в канадській групі немає, але при необхідності вони також можуть прибути до Ірану», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що українські експерти планують цього тижня ідентифікувати тіла всіх 11 громадян України, щоб забрати їх на батьківщину, тому для цього в аеропорту Тегерана залишився літак.

Нагадаємо, у ніч на 8 січня в Тегерані розбився пасажирський літак Boeing 737 авіакомпанії МАУ. Загинули 176 осіб, серед жертв 11 українців. Більшість загиблих - з Ірану і Канади.

Тієї ж ночі Іран завдав ракетних ударів по американських військових базах в Іраку.

Вранці 11 січня іранська влада визнала, що літак МАУ був збитий військовими. Президент країни Хасан Роухані висловив співчуття сім'ям загиблих і пообіцяв покарати винних, а також розпорядився щодо виплати компенсації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: