При РНБО створено оперативний штаб через авіакатастрофу в Ірані

Читать на русском
У літаку Boeing 737 авіакомпанії МАУ, який розбився в Ірані, було 168 пасажирів. При РНБО за дорученням президента створено оперативний штаб у зв'язку з авіакатастрофою.

У літаку Boeing 737 авіакомпанії МАУ, що розбився в Ірані, було 168 пасажирів та 9 членів екіпажу.

У РНБО повідомили, що за дорученням президента Володимира Зеленського створено оперативний штаб у зв’язку з авіакатастрофою в Ірані, інформує пресслужба.

Катастрофа літака МАУ: влада Ірану назвала причинуЗгідно з даними влади Ірану, причиною авіакатастрофи літака МАУ стали проблеми з двигуном, а не ракетний удар.

До складу штабу увійшли прем'єр-міністр Олексій Гончарук, міністр закордонних справ Вадим Пристайко, міністр оборони Андрій Загороднюк, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Служби безпеки Іван Баканов, голова Служби зовнішньої розвідки Валерій Євдокимов, голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.

Керівництво оперативним штабом здійснює секретар РНБО України Олексій Данілов.

Нагадаємо, літак авіакомпанії МАУ який прямував рейсом Тегеран-Київ, розбився незабаром після зльоту з аеропорту Імама Хомейні в Тегерані.

Президент Володимир Зеленський висловив співчуття рідним та близьким всіх пасажирів і членів екіпажу через аварію літака в Ірані.

Як відомо, згідно з даними влади Ірану, причиною авіакатастрофи літака МАУ стали проблеми з двигуном.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: