У Рівненській області в результаті ДТП загинула дитина

Читать на русском
Близько третьої години ночі на автодорозі Київ-Чоп біля села Дорогобуж у Рівненському районі сталося ДТП, у результаті якої загинула дитина.

Близько третьої години ночі на автодорозі Київ-Чоп біля села Дорогобуж у Рівненському районі сталося ДТП, у результаті якої загинула дитина.

Про це повідомляє пресслужба поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 46-річний житель села Дорогобуж, водій автомобіля Renault Rapid, здійснюючи маневр розвороту, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення із мікроавтобусом Volkswagen Crafter, а потім - із Mercedes Vito, який рухався за ним.

Від удару Renault Rapid розбило вщент, а Volkswagen Crafter вилетів в кювет.

Від отриманих травм на місці події загинула 10-річна пасажирка Renault Rapid - дочка водія автомобіля. Останнього з політравмою, відкритим переломом ноги і закритою черепно-мозковою травмою доставили в лікарню. У нього відібрали зразки крові для визначення стану сп'яніння.

За результатами огляду водії Volkswagen Crafter - 47-річний житель Київської області і Mercedes Vito - 36-річний іноземець були тверезі. Інші учасники аварії за медичною допомогою не зверталися.

Слідчі слідчого управління по факту порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, почали досудове розслідування в кримінальному провадженні за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Раніше в Києві в результаті ДТП з маршруткою постраждало 7 осіб.

Також нагадаємо, в Росії автобус з українцями потрапив у ДТП.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: