Зеленський на Прикарпатті обговорив ремонт мостів

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський в ході робочої поїздки на Івано-Франківщину в суботу, 28 грудня, закликав губернатора побудувати в регіоні сміттєпереробний завод.

Президент Володимир Зеленський в ході робочої поїздки на Івано-Франківщину в суботу, 28 грудня, закликав губернатора побудувати в регіоні сміттєпереробний завод.

Про це повідомляє пресслужба президента.

Також Зеленський заслухав звіт голови обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля.

Розповідаючи про соціально-економічний розвиток, Денис Шмигаль зазначив, що цьогоріч в області відремонтовано 540 кілометрів доріг. Триває відновлення мостів. За його словами, з 1200 мостів в області 80% перебувають у незадовільному стані.

Своєю чергою, президент закликав голову Івано-Франківської ОДА розробити план ремонту мостів.

Також цьогоріч в області було придбано 94 квартири для учасників АТО/ООС. Президент запропонував залучити інвесторів для зведення будинків, в яких будуть проживати ветерани.

«Дайте підряднику частину землі десь в центрі, він побудує свій бізнес і окремо - житло для учасників АТО. Щоб весь будинок був для них», - зазначив Зеленський.

Голова ОДА також повідомив, що реконструкцію аеропорту в Івано-Франківську планують завершити через два з половиною роки.

«Ми почали роботу над інвентаризацією земельних ділянок. Уже уклали договір на інвентаризацію, до березня ми її проведемо», - зазначив керівник Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Крім того, Денис Шмигаль проінформував президента про боротьбу з незаконною вирубкою лісів в регіоні і про рішення екологічних проблем.

Також у ході поїздки Зеленський взяв участь у відкритті відновленого мостового переходу через річку Чечва, що з'єднує села Довге-Калуське і Пійло.

Нагадаємо, сьогодні президент Зеленський прибув з візитом в Івано-Франківську область. Під час візиту глава гдержави підтвердив дату обміну полоненими.

Також повідомлялося, що у Києві відкрили рух Шулявським мостом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: