У Харкові підірвали банкомат і викрали гроші

Читать на русском
У середу, 25 грудня, у Харкові невідомі підірвали банкомат і викрали з нього гроші. Сума викрадених грошей ще встановлюється.

У середу, 25 грудня, у Харкові невідомі підірвали банкомат і викрали з нього гроші.

Як повідомляє прес-служба поліції Харківської області, ніхто з громадян не постраждав. Сума викрадених грошей ще встановлюється.

Як змінилися ціни з моменту обрання Зеленського президентомЗа вісім місяців роботи президента гривня зміцнилась, вартість бензину і тарифи на комуналку майже не змінились, але подорожчала гаряча вода.

В ході проведення огляду поліцейські встановили, що всередині банкомату стався вибух саморобного вибухового пристрою. Невідомі підірвали банкомат, розташований у приміщенні банку на першому поверсі п'ятиповерхового будинку", - йдеться в повідомленні.

На даний момент вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Обставини та особи, причетні до події встановлюються.

Раніше повідомлялося, що в Києві стався вибух у відділенні Ощадбанку. Повідомлялося, що вибуховою хвилею уламки віднесло на 20 м, при цьому скляна вітрина вилетіла назовні. Обійшлося без постраждалих. Пізніше зазначалося, що зловмисники вкрали 250 тис. гривень.

НБУ визначив порядок роботи банківської системи та регламент роботи системи електронних платежів на наприкінці 2019 року та на початку 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: