На КПВВ з Кримом затримали кримського татарина

Читать на русском
На контрольно-пропускному пункті (КПВВ) Чаплинка з Кримом російські силовики затримали кримського татарина Нурі Джаферова.

На контрольно-пропускному пункті (КПВВ) «Чаплинка» з Кримом російські силовики затримали кримського татарина Нурі Джаферова.

Про це повідомляє організація Кримська солідарність в Facebook.

Зазначається, що з пункту пропуску його вивезли на швидкій допомозі в лікарню Армянська, а його син поїхав за ним на машині. З Нурі Джаферовим проводили певні дії і ставили питання, поки йому не стало погано.

«Сьогодні близько 14.30 на контрольно-пропускному пункті «Чаплинка» російськими силовиками був затриманий і більше 3.5 годин утримувався Джаферов Нурі Асанович 1971 року народження, якого привіз на кордон його син Редван», - сказано у повідомленні.

Пізніше організіція повідомила, що затриманий раніше на кордоні Джаферов після медичного огляду в лікарні прямує додому.

«Після допиту російськими прикордонниками, який тривав понад три години, Джаферова доставили на швидкій допомозі в Армянськ, оскільки на кордоні йому стало погано», - йдеться у повідомленні.

Раніше у Криму було знайдено мертвим зниклого безвісти кримського татарина.

Нагадаємо, з початку року в Криму арештували 57 кримських татар.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: