У «Борисполі» у пасажира вилучили гранату

Читать на русском
Правоохоронці встановили, що багаж із гранатою належить 36-річному жителю Донецька. Чоловік затриманий і поміщений до ізолятору тимчасового утримання.

В аеропорту «Бориспіль» служба безпеки вилучила гранату з багажу жителя Донецька, який летів із Києва до єгипетської Хургади.

Про це повідомляє поліція Київської області в суботу, 30 листопада.   «Працівники служби безпеки аеропорту Бориспіль в одному з багажів на літак рейсу Київ - Хургада виявили предмет, схожий на гранату. Про небезпечну знахідку одразу повідомили до поліції. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції в аеропорту Бориспіль і фахівці-вибухотехніки. Поліцейські вилучили гранату Ф-1 і запал до неї», - йдеться в повідомленні.   Правоохоронці встановили, що багаж із гранатою належить 36-річному жителю Донецька. Чоловік затриманий і поміщений до ізолятору тимчасового утримання.   За фактом інциденту порушено кримінальну справу за статтею про незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Раніше у Львівській області в багатоповерхівці вибухнула граната.

Також нагадаємо, в МВС опублікували відео вибуху гранати в центрі Києва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: