Напад на Лондонському мосту: є загиблий і поранені

Читать на русском
Поліція повідомила про напад з ножем в будівлі неподалік від Лондонського мосту. За даними правоохоронців, в результаті інциденту є поранені.

Поліція повідомила про напад з ножем в будівлі неподалік від Лондонського мосту. За даними правоохоронців, в результаті інциденту є поранені.

«Поліція була викликана о 13:58 в зв'язку з нападом з ножем в будівлі поряд з Лондонським мостом ... Затримано чоловіка», - йдеться в повідомленні лондонської поліції, опублікованому в Twitter 29 листопада.

За даними джерел Reuters, нападник був застрелений поліцейськими.

В результаті нападів чоловіка з ножем на людей на Лондонському мосту були поранені п'ятеро осіб, повідомили журналісту Guardian співробітники станції метро Monument, одного з найближчих до місця інциденту.

На відеозаписах, що з'явилися в соціальних мережах, видно, що кілька людей у ​​цивільному оточили чоловіка, який лежав на тротуарі біля самого парапету, потім вони розбігаються і озброєний співробітник поліції в лежачого стріляє.

Кореспондент BBC, посилаючись на джерела в уряді, пише, що напад був раптовим і у спецслужб не було розвідданих про підготовлюваний теракт. Особа підозрюваного спецслужбам і поліції невідома.

Прем'єр-міністр Борис Джонсон, якого тримають в курсі того, що відбувається, виїхав зі свого виборчого округу в Лондон.

Нагадаємо, в суботу, 13 квітня, близько 10 години ранку в машину посла України в Сполученому Королівстві Великобританії та Північної Ірландії, що стояла на стоянці біля дипломатичного відомства, навмисно врізалося авто.

Чоловік, якого заарештували за напад на службовий автомобіль посла України у Великобританії Наталії Галібаренко в Лондоні, був відправлений на примусове лікування.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: