В Албанії стався другий землетрус

Читать на русском
В Албанії стався другий землетрус. Рятувальники продовжують розбирати попередні завали. Інформації про постраждалих поки нема.
Фото - Reuters.

В Албанії стався другий землетрус. Рятувальники продовжують розбирати попередні завали. Інформації про постраждалих поки нема.

Як повідомляє Euronews, магнітуда другого землетрусу становила 5,5 бала.

Сейсмологи розповіли про наслідки землетрусу в АлбаніїКількість жертв сильного землетрусу в Албанії знову збільшилася і досягла 27 осіб. З-під завалів вдалося врятувати 45 осіб.

Землетрус стався о 16:45 за центральноєвропейським часом, 27 листопада. У 19 км на південний захід від Мамурраса, недалеко від прибережного міста Дуррес, яке найбільше постраждало від руйнівних підземних поштовхів у вівторок, за попередніми даними Геологічної служби США.

Епіцентр підземних поштовхів розташовувався в Адріатичному морі. Уточнюється, що потужні поштовхи були відчутні в 40 кілометрах від столиці Албанії.

Нагадаємо, в ніч на 26 листопада в Албанії стався сильний землетрус магнітудою 6,4. В результаті землетрусу поблизу від міста Дуррес зруйнувалися кілька будівель. Поштовхи відчувалися в столиці країни Тирані.

Українців, які перебувають у районі землетрусу, закликали повідомити про себе рідним і звернутися до почесне консульство України в Албанії.

Кількість жертв в результаті землетрусу в Албанії досягла 30 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: