Кабмін збільшить бюджет Фонду соцстрахування

Читать на русском
Кабінет міністрів України може змінити бюджет Фонду соціального страхування для його збалансування на засіданні 27 листопада.

Кабінет міністрів України може змінити бюджет Фонду соціального страхування для його збалансування на засіданні 27 листопада.

Про це заявив заступник міністра соцполітики Олег Коваль, передає прес-служба відомства у вівторок, 26 листопада.

«Мінсоцполітики вже ініціювало зміни до кошторису Фонду і запустило процедуру узгодження для прийняття Кабміном. Тобто вже в цю середу, 27 листопада, Кабінет міністрів може прийняти рішення про зміни бюджету Фонду соцстрахування для його збалансування», - сказав Коваль.

Крім того, він повідомив, що Міністерство соціальної політики скликає засідання правління Фонду соціального страхування на п'ятницю, 29 листопада.

За словами Коваля, порядок денний цього засідання буде складатися із трьох пунктів: обрання голови правління Фонду, формування постійних комісій правління Фонду та незалежна аудиторська перевірка Фонду соцстрахування з 1 серпня 2017 року до сьогодні.

На думку заступника міністра, «розгляд і прийняття відповідних рішень дозволить навести порядок в установі та забезпечити її безперебійну роботу».

Водночас він вважає, що засідання правління Фонду, заплановане на 26 листопада і з єдиним пунктом порядку денного - Про внесення змін до бюджету Фонду на 2019 рік, - є недоцільним.

Нагадаємо, Кабмін вирішив негайно погасити борги із зарплат вчителям та медикам.

Також у Мінсоцполітики розповіли про нові принципи роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: