У «Слузі народу» вирішили питання членства Іванісова

Читать на русском
Нардеп Роман Іванісов виходить з фракції і партії Слуга народу, але зможе відновити членство в партії і повернутися у фракцію, якщо доведе, що у нього не було судимості.

Нардеп Роман Іванісов виходить з фракції і партії «Слуга народу», але зможе відновити членство в партії і повернутися у фракцію, якщо доведе, що у нього не було судимості.

Про це в четвер, 21 листопада, повідомив глава фракції Давид Арахамія.

«Ми домовилися з ним, що він за особистою ініціативою виходить з фракції і партії. Якщо він це спростує, і вся країна побачить, що це фейк, ми його заберемо назад. Якщо це підтвердиться, нехай йде у своїх справах, куди заманеться», - сказав Арахамія.

За його словами, Іванісов направив свого помічника в маріупольську колонію, щоб отримати підтвердження невинності в архівах. «Це 1996 рік. У реєстрі МВС нічого немає, але є реєстри пенітенціарної служби, але в них немає інформації до 2002 року. Там тільки паперовий вигляд», - сказав Арахамія.

Іванісов стверджує, що інформація про судимість - вкидання «рівненських авторитетів», пов'язаних з нелегальним видобутком бурштину.

«Уявіть собі, як Іванісов почувається. Якщо це фейк, - а його хтось насильником називає, - і це не підтвердиться, буде дуже прикро. Якщо не фейк - тоді ми говоримо: пане Іванісов, зі Слугою народу вам не по дорозі», - додав Арахамія.

Нагадаємо, 20 листопада на брифінгу генпрокурор Руслан Рябошапка заявив, що судимість Руслана Іванісова за звинуваченням у зґвалтуванні погашена. Однак Іванісов дійсно відбував термін за зґвалтування неповнолітньої.

Пізніше в Генпрокуратурі повідомили, що інформація про погашену судимість за звинуваченням у зґвалтуванні у нардепа від фракції «Слуга народу» Романа Іванісова є непідтвердженою.

Сам Іванісов заявив, що на час перевірки покинув фракцію «Слуга народу».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: