Бойовики з мінометів обстріляли Новолуганське

Читать на русском
У штабі вважають, що така системна цинічна поведінка свідчить про зацікавленість окупантів в подальшому загостренні конфлікту.

Російсько-окупаційні сили в супереч мінським домовленостям у неділю, 27 жовтня, здійснили мінометний обстріл українських позицій в районі Новолуганського на Донбасі.

Про це повідомляється на сторінці операції Об'єднаних сил у Facebook.

У відомстві зазначили, що бойовики з мінометів калібру 82 мм, які заборонені мінськими угодами, обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил в районі населеного пункту Новолуганське. В результаті ворожого обстрілу жоден український військовий не постраждав.

За даними штабу, 26 жовтня, російські найманці з мінометів 120-го та 82-го калібру обстрілювали позиції українських військових в поблизу населених пунктів Новолуганське, Зайцеве, Північне, Луганське та Новгородське. Загалом окупанти випустили 20 мін.

У штабі вважають, що така системна цинічна поведінка свідчить про зацікавленість окупантів в подальшому загостренні конфлікту.

Вказано, що 26 жовтня, втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не було.

З початку цієї доби збройні формування РФ та її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню - поблизу Луганського, Новолуганського, Світлодарська. Жодний український військовий за ніч не постраждав.

Нагадаємо, протягом попередньої доби, 25 жовтня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил були поранені 3 українських військовослужбовці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: