НАЗК виявило порушення в декларації першого заступника глави Мінкульту

Читать на русском
НАЗК виявило недостовірні відомості у декларації першого заступника глави Міністерства культури Світлани Фоменко на суму понад 1,4 млн грн.

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило недостовірні відомості у декларації першого заступника глави Міністерства культури Світлани Фоменко на суму понад 1,4 млн грн.

Повідомляється, що Фоменко вказала недостовірні відомості у декларації 2015 року, інформує пресслужба НАЗК.

Зарплати антикорупціонерів: скільки у вересні заробили глави НАБУ, САП, НАЗК і ДБРСкільки заробляють керівники антикорупційних органів в Україні. Слово і Діло це з'ясувало.

«Фоменко Світлана вказала недостовірні відомості про здобутий чоловіком дохід у вигляді заробітної плати. Крім того, не задекларувала автомобіль, машиномісце і не вказала відомості про корпоративні права, які належать чоловіку на праві власності, а також отриманий ним дохід від надання майна в оренду. Загалом виявлено порушень на суму понад 1,4 млн гривень», - йдеться в повідомленні.

Також в НАЗК виявили порушення у декларації одного з керівників «Укренерго» Марини Безрукової, яка вказала недостовірні відомості у деклараціях 2016 і 2017 років на загальну суму понад 3,2 млн грн і 2,8 млн грн відповідно.

Раніше НАЗК передало до суду протокол на екснардепа.

Також «Слово і Діло» подивилося, скільки в минулому місяці заробили чинні антикорупціонери.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: