Поліція затримала зловмисника, що пошкодив надгробки учасників АТО

Читать на русском
Правоохоронці оголосили про підозру тричі судимому жителю Чернігівщини, підозрюваному у нарузі над могилами бійців на цвинтарі Мени.
Фото - архів.

Правоохоронці оголосили про підозру тричі судимому жителю Чернігівщини, підозрюваному у нарузі над могилами бійців на цвинтарі Мени.

«Зловмиснику оголошено про підозру за частиною 3 статті 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою) - карається обмеженням волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавленням волі від чотирьох до семи років», - інформує сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Також повідомляється, що під час санкціонованого обшуку у підозрюваного вилучений одяг та ніж зі слідами фарби, також є покази свідків, які бачили чоловіка на цвинтарі того дня.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 21 вересня у місті Мена Чернігівської області на кладовищі невідомі пошкодили пам’ятники загиблих учасників антитерористичної операції (АТО) на їх могилах. Зафарбула обличчя на 5 надгобках.

Міський голова Геннадій Примаков у Facebook звернувся до мешканців Мени з проханням допомогти у пошуку зловмисників. Також він пообіцяв грошову винагороду для того, хто допоможе встановити особи зловмисника або зловмисників.

Раніше у Харкові облили фарбою пам'ятник УПА.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: