В Атлантичному океані зникло судно з українцями на борту

Читать на русском
В Атлантичному океані внаслідок шторму зникло судно

В Атлантичному океані зникло судно Bourbon Rhode, на борту якого в складі екіпажу перебували громадяни України.

Про це УНІАН повідомив заступник директора департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич.

«26 вересня 2019 року в Атлантичному океані приблизно в 1200 морських милях від Мартініки (заморський департамент Франції) в результаті шторму зникло судно Bourbon Rhode, серед членів екіпажу якого були громадяни України», - зазначив дипломат.

Він уточнив, що пошукову операцію проводить французький морський рятувально-координаційний центр Maritime Rescue and Coordination CENTR Fort De France (MRCC).

Дипломат додав, що департамент консульської служби підтримує оперативний зв'язок з представником судновласника і регіональним центром MRCC. Також, консул України у Франції встановив зв'язок з офісом компанії судновласника.

Нагадаємо, з російською стороною ведуть переговори про повернення військових картерів ВМС України, незаконно захоплених в листопаді минулого року біля Керченської протоки.

Раніше про переговори розповів адвокат.

Також додамо, США допоможуть Україні модернізувати кілька українських військово-морських баз, щоб надати військовим кораблям США і НАТО можливість стикування всього в декількох кілометрах від окупованого Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: