Автобуси з «Лефортово» прибули до аеропорту Внуково

Читать на русском
Автобуси, в яких ймовірно знаходяться учасники обміну між Росією і Україною зранку в суботу, 7 вересня, заїхали на аеродром Внуково в Москві.

Автобуси, в яких ймовірно знаходяться учасники обміну між Росією і Україною зранку в суботу, 7 вересня, заїхали на аеродром Внуково в Москві.

Про це повідомляє Интерфакс.

Відзначається, що два великі автобуси туристичного класу в супроводі поліції і спецслужб на великій швидкості проїхали Київським шосе із центру Москви і заїхали на територію урядового терміналу Внуково-2.

Раніше повідомлялося, що аналогічні автобуси залишили територію СІЗО Лефортово.

Також інформують, що літак із лівреями у вигляді українського прапора приземлився в аеропорту Внуково і підкотився до перону урядового терміналу Внуково-2. У літака включені двигуни. Автобуси під'їхали до борту автобуса.

Також керівник російської групи адвокатів Микола Полозов підтвердив, що його підзахисні залишили Лефортово.

«За моїми даними, моряки вже залишили слідчий ізолятор. Вважаю, що їх повезли в аеропорт для видачі українській стороні», - сказав адвокат агентству в суботу.

Напередодні російський адвокат заявляв, що Зеленський помилував 12 росіян і станом на вечір п'ятниці вони перебували в пункті збору осіб, які беруть участь в обміні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: