Ураган «Доріан» на Багамах: нові дані про жертви

Читать на русском
Нові дані про жертви через ураган Доріан на Багамських островах. Як стало відомо, кількість загиблих збільшилася до 30 осіб.

Назвали нові дані про жертви через ураган «Доріан» на Багамських островах. Як стало відомо, кількість загиблих збільшилася до 30 осіб.

Про це в ефірі телеканалу CNN заявив прем'єр-міністр острівної держави Хьюберт Мінніс.

Ураган в США: у Південній Кароліні готуються до евакуації — відеоУ США в штаті Південна Кароліна через наближення урагану «Доріан» планують евакуювати 830 тисяч жителів прибережних зон.

«Я говорив з начальником поліції лише годиною раніше, загиблих зараз 30. Я неодноразово заявляв, що ця кількість, як ми очікуємо, збільшиться» - зазначив прем'єр.

Мінніс також повідомив, що рятувальні та пошукові операції на архіпелазі тривають. За його словами, місцеві авіаперевізники нададуть деяким з жителів Багамських островів безкоштовні квитки, щоб вони могли покинути зону лиха.

Також прем'єр підкреслив, що раніше говорив по телефону з президентом США Дональдом Трампом і обговорив з ним надання допомоги Багамським островам.

Нагадаємо, yраган «Доріан» панyє над островами Багамського архіпелагy з 1 вересня.

Через наближення урагану гyбернатори американських штатів Південна Кароліна, Джорджія, Флорида і Вірджинія ввели режим надзвичайної ситуації.

Президент США Дональд Трамп заявив, що yраган «Доріан» може стати одним із найбільших за останні десятиліття.

Також Трамп скасував візит до Польщі через ураган.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: