У Німеччині на концерті впав екран: 28 осіб постраждало

Читать на русском
У результаті падіння екрану 28 осіб постраждали, двоє із них отримали важкі поранення. Постраждалих доставили до лікарні Ессена. Ще 150 відвідувачам лікарі надали допомогу на місці.

У місті Ессен на заході Німеччини в сильну грозу на концерті під відкритим небом завалився світлодіодний екран, розташований поблизу сцени.

Про це повідомляє DW, пише «Слово і Діло».   Інцидент стався ввечері в суботу, 31 серпня, під час виступу реп-виконавців Мартена Ласіна (Marten Laciny), що працює під псевдонімом Marteria, і Беньяміна Гріффіті (Benjamin Griffey), відомого як Каспер. До моменту виходу музикантів на сцену на концерті знаходилося 18 тисяч слухачів.   У результаті падіння екрану 28 осіб постраждали, двоє із них отримали важкі поранення. Постраждалих доставили до лікарні Ессена. Ще 150 відвідувачам лікарі надали допомогу на місці.

Незважаючи на грозу, музиканти все ж таки продовжили виступ, однак через деякий час були змушені припинити. Відвідувачі змогли залишити концерт, скориставшись громадським транспортом.   Місце події було оточене. Кримінальна поліція проводить розслідування причин інциденту.

Раніше в США на концерті обвалилася арка.

Також нагадаємо, в Барселоні евакуювали 22 тисячі осіб через пожежу на концерті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: