У Дніпропетровській області підірвали авто начальника поліції

Читать на русском
У п'ятницю, 30 серпня, в місті Першотравенськ Дніпропетровської області невідомі підірвали автомобіль місцевого начальника поліції.

У п'ятницю, 30 серпня, в місті Першотравенськ Дніпропетровської області невідомі підірвали автомобіль місцевого начальника поліції.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба поліції області.

Повідомляється, що подія сталася сьогодні вранці. Як попередньо встановлено, начальник Первомайського відділення поліції сів за кермо власного автомобіля, а через 30 секунд пролунав вибух у задній частині авто.

«В результаті вибуху був пошкоджений автомобіль «Mitsubishi Outlander». На місце події виїхали керівництво обласної поліції, слідчо-оперативна група і вибухотехніки», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що за даним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 1 ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця). Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у лікарні Одеської області підірвали гранату, є загиблі.

Крім того, в Нікополі чоловік кинув гранату під автомобіль підприємця, в результаті чого стався вибух, через якого постраждали дві людини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: