Зведення ООС: нові обстріли, український військовослужбовець отримав поранення

Читать на русском
Незаконні збройні формування 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець отримав поранення.

Незаконні збройні формування 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець отримав поранення.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

«27 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці 10 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил із забороненого Мінськими угодами озброєння - міномета калібру 82 мм, а також - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ... Упродовж минулої доби в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення», - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник зробив 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил: неподалік Талаківки- зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї; двічі поблизу Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; тричі біля Павлополя - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; у Мар'їнки - з підствольних гранатометів; навколо Лебединського - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник зробив 2 обстріли позицій Об'єднаних сил: двічі неподалік Світлодарська - з забороненої Мінськими угодами зброї - мінометів калібру 82 мм, автоматичного гранатомета і великокаліберних кулеметів.

«З початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил з боку збройних формувань Російської Федерації і їх найманців не зафіксовано», - підсумували в штабі ООС.

Нагадаємо, в Генштабі уточнили втрати ВСУ в Іловайськ котлі.

Раніше стало відомо, що бойовики імітують роботу по демонтажу фортифікаційних споруд у Станиці Луганській.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: