Зведення штабу ООС 26 серпня: 13 обстрілів, є загиблий і поранені

Читать на русском
Противник обстрілював позиції підрозділів ОС із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі 25 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню, загинув один військовий, троє поранені.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на штаб ООС в Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 25 серпняСитуація на сході країни на 25 серпня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстрілював позиції підрозділів ОС із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід бойовики здійснили 10 обстрілів: недалеко від Миколаївки, п'ять разів на районі Водяного, поблизу Мар'їнки, в районі Авдіївки, Павлопіля і поблизу Троїцького.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник здійснив 3 обстріли позицій Об'єднаних сил: біля Шумів, Золотого-4 з напряму Золотого-5 і недалеко від Південного.

З початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів ОС з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців не зафіксовано.

Нагадаємо, з Донбасу виведуть підрозділи Нацгвардії.

Також відзначимо, безпілотник ОБСЄ знову зафіксував «Гради» і гаубиці на окупованому Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: