З'явилося відео втечі ізраїльського наркобарона в «Борисполі»

Читать на русском
В інтернеті з'явилося відео втечі ізраїльського наркобарона Амоса Дов Сільвера від українських правоохоронців в аеропорту Бориспіль.

В інтернеті з'явилося відео втечі ізраїльського наркобарона Амоса Дов Сільвера від українських правоохоронців в аеропорту «Бориспіль».

Як пише «Слово і Діло», відео опубліковано в співтоваристві «Антикорупційна платформа» в Facebook.

На відео Сільвер разом із співробітниками Служби безпеки України проходить огляд особистих речей. Під час перевірки оперативники СБУ відволіклися на огляд, а наркобарон скористався моментом для втечі. Він спокійно пройшов через металошукачі і зник в аеропорту. При цьому співробітники спецслужби не відразу помітили, що підозрюваний зник.

Нагадаємо, в п'ятницю стало відомо про те, що наркоторговець Амос Дов Сільвер втік в аеропорту «Бориспіль» при спробі депортації його в Ізраїль. При цьому спочатку дану інформацію поширювали ізраїльські ЗМІ, а Державна прикордонна служба заперечувала, що Сільвер втік після паспортного контролю.

У підсумку наркобарона все-таки затримали вже в Умані Черкаської області і екстрадували до Ізраїлю рейсовим літаком в ніч на 18 серпня.

Амос Дов Сільвер є активістом руху за легалізацію марихуани. У 2017 році створив мережу для поширення марихуани TeleGrass в популярному мессенджері. За даними ізраїльської поліції, за допомогою TeleGrass були продані десятки тонн наркотиків, включаючи марихуану, кокаїн та екстазі.

Сільвера заарештували на території України в березні 2019 року. 15 серпня Верховний суд санкціонував його видачу ізраїльській стороні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: