Прикордонники зі стріляниною зупинили машину, що їхала до кордону

Читать на русском
Позашляховик не реагував на вимоги прикордонників зупинитися. Після кількох попереджувальних пострілів у повітря правоохоронці почали стріляти по колесах. Тоді водій зупинився і заявив, що в машині є поранений.

У Чернівецькій області українські прикордонники стріляниною по колесах зупинили автомобіль, який проривався у бік кордону з Румунією.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в Державній прикордонній службі України в неділю, 18 серпня.

«На законну вимогу прикордонників транспортний засіб не зупинився. Осліпивши охоронців кордону фарами, водій скерував автомобіль на прикордонний наряд, створивши явну загрозу життю і здоров'ю правоохоронців. Для припинення протиправних дій військовослужбовці здійснили кілька попереджувальних пострілів у повітря, проте це також не зупинило порушника. Після цього прикордонники застосували зброю в напрямку коліс транспортного засобу. За кілька метрів машина зупинилася. Водій повідомив, що в салоні є поранений, який втрачає свідомість. Чоловіка негайно доставили в районну лікарню», - йдеться в повідомленні.

За цим фактом прикордонники сповістили співробітників Нацполіції, військову прокуратуру та інші правоохоронні органи. Наразі проводяться слідчі дії.

Нагадаємо, що раніше контрабандисти на конях перевозили цигарки через кордон із Румунією.

Також повідомлялося, що прикордонник на Одещині розповсюджував наркотики.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: