Кличко свідчив у справі щодо «хабара Богдану»

Читать на русском
Мер Києва Віталій Кличко в середу свідчив у Національному антикорупційному бюро України (НАБУ) в кримінальному провадженні, яке відкрили за його зверненням.

Мер Києва Віталій Кличко в середу свідчив у Національному антикорупційному бюро України (НАБУ) в кримінальному провадженні, яке відкрили за його зверненням.

Як пише «Слово і Діло», про це Кличко написав на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначається, провадження стосується публічної заяви керівника Офісу президента Андрія Богдана про нібито пропозицію йому якимись особами хабара в 20 мільйонів доларів, нібито від імені і в інтересах Кличка.

«Подібні висловлювання керівника Офісу президента підлягають перевірці в межах досудового розслідування, оскільки можуть свідчити про вчинення кримінальних правопорушень. Дивує одне: чому пан Богдан, юрист за фахом, не звернувся одразу до правоохоронних органів, а пішов з «яскравими» заявами на прес-конференцію? Я, як і все суспільство, хочемо знати: якщо таке трапилося насправді, хто звертався, від чийого імені та з якою пропозицією? Прізвища, суми, умови та чи отримала посадова особа неправомірну вигоду», – написав мер Києва.

Інакше, наголосив Кличко, заява Богдана є брехливою й наклепницькою, абсолютно невідповідною рівню посади, яку він сьогодні обіймає.

«Переконаний, НАБУ розслідує оприлюднену інформацію й суспільство дізнається правду», – зазначив Кличко.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: