Десантний корабель ВМС України став на ремонт

Читать на русском
Підкреслюється, що ремонт десантного корабля стане першим для Миколаївського суднобудівного заводу після повної виплати заборгованості із зарплати.

У Миколаєві на місцевому суднобудівному заводі почався плановий ремонт найбільшого десантного корабля ВМС України Юрій Олефіренко.

Про це повідомляє прес-служба концерну Укроборонпром в середу, 7 серпня, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що під час ремонтних робіт буде проведена перевірка, ремонт або повна заміна всіх вузлів і механізмів, оглянуті і, в разі необхідності, відремонтовані трубопроводи та електромережі корабля, його корпус і відсіки.

«Це завдання дозволить завантажити роботою колектив, налагодить роботу заводу, забезпечить стабільну виплату зарплат, податків і зборів», - йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що ремонт десантного корабля стане першим для Миколаївського суднобудівного заводу після повної виплати заборгованості із зарплати.

Корабель Юрій Олефіренко здатний проводити десантування більш ніж 150 бійців, або до 10 одиниць бронетехніки, або перевезення до 250 тонн вантажів. Для вогневої підтримки морської піхоти він озброєний реактивними системами залпового вогню і 30-мм автоматичними гарматами.

Як раніше повідомлялося, біля берегів Африки загорівся український корабель.

Також нагадаємо, в Азовське море зайшов російський протичовновий корабель.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: