Очільники МЗС Канади та Великої Британії обговорили ситуацію в Україні

Читать на русском
Голови Міністерств закордонних справ Великої Британії і Канади Домінік Рааб і Христя Фріланд під час зустрічі в Торонто обговорили ситуацію в Україні.

Голови Міністерств закордонних справ Великої Британії і Канади Домінік Рааб і Христя Фріланд під час зустрічі в Торонто обговорили ситуацію в Україні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на видання Express.

Як повідомляється, під час зустрічі голови міжвідомчих відомств обговорили ситуацію навколо виходу Великої Британії з Європейського союзу, а також обговорили ситуацію в Гонконзі, Ірані, Венесуелі та Україні.

Домінік Рааб заявив, що уряд Великої Британії бажає залишити Євросоюз 31 жовтня – з договором або без.

Після цього голова МЗС Великої Британії на своїй сторінці в Twitter повідомив, що під час переговорів із Христею Фріланд він обговорив ситуацію в Україні.

«Ми погодилися з необхідністю забезпечити плавний перехід на торгівлю після Brexit і поділилися своїми амбітними планами на майбутнє партнерство, а також обговорили Гонконг, Іран, Венесуелу та Україну», - написав він.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський і новообраний прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон в ході телефонної розмови обговорили двосторонні відносини країн після Brexit.

Крім того, посол Великої Британії Джудіт Гоф завершила свою дипломатичну місію в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: