Арсенал зброї із зони ООС виявили в жителя Дніпропетровщини

Читать на русском
За оперативною інформацією, вказаний арсенал зброї був вивезений в 2015 році з району проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Служба безпеки України виявили у жителя Дніпропетровської області великий арсенал вивезених із зони бойових дій на Донбасі засобів ураження.

Про це повідомила прес-служба СБУ в четвер, 1 серпня, пише «Слово і Діло».

«Під час санкціонованих слідчих дій правоохоронці виявили в квартирі жителя П'ятихатського району гранатомет РПГ-22, міну МОН-50, автомат АКС, три гранати і пістолет ПМ. Також вилучено тротилову шашку, мінометну міна з прикріпленим до неї телефоном, вибухівку, електродетонатор, п'ять запалів для ручних гранат і 1,1 тис. патронів різного калібру», - сказано в повідомленні.

За оперативною інформацією, вказаний арсенал зброї був вивезений в 2015 році з району проведення антитерористичної операції на Донбасі. Вилучені засоби ураження направлені на експертизу.

В СБУ відзначили, що на даний момент вирішується питання про затримання зловмисника. Тривають невідкладні слідчі дії по встановленню всіх обставин правопорушення та притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправних дій.

Раніше СБУ ліквідувала підпільну майстерню з виробництва зброї.

Також нагадаємо, СБУ виявила арсенал військового авіаційного озброєння.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: