ЦВК залишилося прийняти протоколи з одного округу

Читать на русском
Центральна виборча комісія станом на 29 липня прийняла оригінальні протоколи про підсумки голосування від 198 окружних виборчих комісій зі 199.

Центральна виборча комісія станом на 29 липня прийняла оригінальні протоколи про підсумки голосування від 198 окружних виборчих комісій зі 199.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок увечері повідомила прес-служба ЦВК у Facebook.

«Для розгляду і подальшої обробки були прийняті відповідні протоколи про підсумки голосування ОВК №198 (Черкаська область). Таким чином, станом на 29 липня Центральна виборча комісія прийняла протоколи про підсумки голосування ОВК 198 одномандатних виборчих округів», - йдеться в повідомленні.

Згідно з оприлюдненою інформацією, ЦВК до 31 липня доручила підготувати і надати протоколи окружної виборчої комісії про підсумки голосування у мажоритарному округу №79 з позначкою «уточнений».

Нагадаємо, 21 липня в Україні відбулися позачергові парламентські вибори.

ЦВК опрацювала 100% електронних протоколів 26 липня. Згідно з отриманими даними, в новий парламент проходять п'ять партій: Слуга народу (43,16% голосів виборців), Опозиційна платформа - За життя (13,05% голосів), Батьківщина (8,18% голосів), Європейська солідарність (8,12 % голосів) і Голос (5,82% голосів).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: