Зведення штабу ООС 30 липня: три обстріли, є поранений

Читать на русском
За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань тричі порушили режим тиші на Донбасі, був поранений один український військовий в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої.

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань тричі порушили режим тиші на Донбасі, був поранений один український військовий в результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 29 липняСитуація на сході країни на 29 липня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Збройні формування Російської Федерації і її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню. З них 1 раз - із застосуванням забороненого Мінськими угодами міномету калібру 82 мм. Також противник відкривав вогонь по нашим захисникам з реактивного піхотного вогнемету і великокаліберного кулемета. В результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої, встановленому диверсійно-розвідувальною групою противника, один військовослужбовець отримав поранення», - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Facebook у вівторок вранці, 30 липня.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Кам'янки з реактивного піхотного вогнемету, в районі н.п. Гнутове з міномета калібру 82 мм та неподалік Водяного із великокаліберного кулемету.

«З початку поточної доби ворог один раз обстріляв позиції Об'єднаних сил», - додали в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» бойовики обстріляли позиції українських захисників один раз із гранатометів різних систем біля Луганського.

Нагадаємо, на Донбасі поліцейський на блокпості вимагав хабара.

Також відзначимо, бойовики стріляли поблизу Кримського, був поранений військовий.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: