Зведення ООС: бойовики один раз порушили режим тиші

Читать на русском
За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань один раз порушили режим тиші на Донбасі обстрілявши КПВВ Мар'їнка, втрат серед українських військових немає.

За минулу добу бойовики незаконних збройних формувань один раз порушили режим тиші на Донбасі обстрілявши КПВВ «Мар'їнка», втрат серед українських військових немає.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

«28 липня Збройні сили України дотримувалися усталеного режиму припинення вогню. Водночас, збройні формування РФ і її найманці порушили заборону на використання будь-якої зброї. Противник здійснив обстріл КПВВ «Мар'їнка» з великокаліберного кулемета. Обстрілів бойових позицій Об'єднаних сил не зафіксовано. Втрат з української сторони не зафіксовано», - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук у понеділок уранці.

У штабі також підкреслили, що з початку поточної доби обстрілів позицій ООС не зафіксовано.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 27 липня, проросійські бойовики один раз порушили перемир'я на Донбасі. Найманці обстріляли з автоматичних гранатометів позиції підрозділів Об'єднаних сил в районі Кримського. В результаті ворожого обстрілу постраждав один український військовий.

Раніше Волкер на Донбасі зустрівся з командиром ООС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: