Кількість затриманих під час мітингу в Москві зросла до майже 1400

Читать на русском
У Москві кількість затриманих під час акції у мерії проти недопуску кандидатів на вибори в Мосміськдуму збільшилася до 1371 людини.

У Москві кількість затриманих під час акції у мерії проти недопуску кандидатів на вибори в Мосміськдуму збільшилася до 1371 людини.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «ОВС-Інфо».

Наголошується, що це рекордне число затриманих в Москві за останні сім років.

Несанкціонована акція розпочалася вдень у будівлі мерії Москви. Пізніше під тиском силовиків протестувальники розійшлися по довколишніх вулицях і провулках. В даний час учасники акції перебувають в оточенні співробітників Омону на Трубній площі. Силовики вибірково затримують людей і відводять в автозак. Машини направляються в підмосковні відділи поліції.

Співробітники поліції грубо виштовхали журналістів кількох видань - «МБХ медіа», «Дощу» і «Відкритих медіа» - від входу в Хамовнічний суд під приводом забезпечення безпеки.

Відзначимо, що в прес-службі московської поліції повідомили, що близько 3,5 тис. чоловік беруть участь в акції в центрі міста.

Станом на 21:30 в Москві число затриманих під час акції біля мерії проти недопуску кандидатів на вибори в Мосміськдуму збільшилася до 938 осіб.

Раніше в Москві затримали Навального. Суд заарештував російського опозиціонера на 30 діб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: