Кабмін ліквідував офіс з євроінтеграції

Читать на русском
В уряді повідомили, що це була стара пасивна структура, тому прийняли таке технічне рішення.

Кабінет міністрів ухвалив ліквідувати урядовий офіс з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в постанові Кабміну від 24 липня, повідомляє Європейська правда.

«Ліквідувати Урядовий офіс з питань європейської і євроатлантичної інтеграції, Департамент із питань стратегічного планування та координації державної політики, Департамент із питань державного управління, Департамент із питань регіональної політики, Департамент забезпечення документообігу та контролю», - йдеться в тексті постанови.

Варто відзначити, що в цьому випадку йдеться не про ліквідацію відомства віце-прем'єра Іванни Климпуш-Цинцадзе, а старої структури в секретаріаті Кабміну.

Зараз його функції виконує структура з дуже схожою назвою - Урядовий офіс координації європейської і євроатлантичної інтеграції, генеральним директором якого з грудня 2017 року є Ольга Стефанишина.

«Це було технічне рішення про ліквідацію старої пасивної структури. Нині урядовий офіс продовжує роботу, можливість його ліквідації навіть не піднімалася на засіданнях уряду», - пояснила Ольга Стефанишина.

Раніше президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з новим президентом Литви Гітанасом Науседою. Успішне литовсько-українське співробітництво в ЄС і НАТО - головні теми розмови президентів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: