Зведення ООС: боєвики порушили перемир'я, є поранений

Читать на русском
Минулої доби окупанти відкривали вогонь по позиціях сил ООС на Донбасі з ручного протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета.

Минулої доби окупанти відкривали вогонь по позиціях сил ООС на Донбасі з ручного протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 25 липняСитуація на сході країни на 25 липня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«25 липня Збройні Сили України дотримувалися сталого режиму припинення вогню, тоді як збройні формування Російської Федерації та її найманці порушили заборону на використання будь-якої зброї», - йдеться у повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив обстріл позицій Об'єднаних сил неподалік Причепилівки з ручного протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета.

У результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець отримав поранення.

Від початку поточної доби, 26 липня, обстрілів позиції Об'єднаних сил не зафіксовано.

У штабі наголосили, що Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню.

Нагадаємо, російський «гумконвой» прибув до Донецька та Луганська.

У середу, 24 липня, проросійські бойовики не порушували режим тиші на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: