Суд скасував перейменування двох проспектів у Києві – депутат

Читать на русском
Суддя Олеся Дивак скасувала рішення Київради про перейменування проспектів Степана Бандери і Романа Шухевича, стверджує Юрій Сиротюк.

Окружний адміністративний суд Києва скасував рішення Київради про перейменування проспектів Степана Бандери і Романа Шухевича у столиці.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив депутат Київради із фракції Свобода Юрій Сиротюк на своїй сторінці у Facebook у вівторок, 25 червня.

«І знову Окружний адмінсуд Києва. Суддя Дивак Олеся Миколаївна, до речі, суддя, яка переслідувала майданівців, скасувала рішення Київради про перейменування проспектів Степана Бандери і Романа Шухевича в Києві», - написав Сиротюк.

Він також додав, що позивачем виступила Олена Бережна.

«Але хоч як би не чудив Адмінсуд, проспектам Бандери і Шухевича в Києві бути. Попереду апеляція, а якщо потрібно і Верховний Суд. Ми нікому не дозволимо зневажати наших героїв», - підкреслив депутат.

Відзначимо, що на офіційному сайті суду поки немає інформації про скасування рішення Київради про перейменування проспектів.

Нагадаємо, в липні 2016 року Московський проспект у Києві перейменували на проспект Степана Бандери. А в червні 2017 року Київрада перейменувала проспект Ватутіна на Шухевича.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: